VALORS

La nostra vocació de servei té la seva base en la confiança i en el compromís

ONDARA LOGÍSTICA SL

En un sector competitiu com el de la logística, són claus la importància del rigor i del compromís. A Ondara Logística volem fer patent la nostra vocació de servei transmetent confiança en la gestió per oferir-te la nostra plena col·laboració en la feina de cada dia.

COMPROMÍS

El nostre compromís és amb tu, amb la rendibilitat de la teva mercaderia i per això en fem el nostre principal valor, de manera que t'oferim constància i dedicació en la nostra forma de ser perquè cada lliurament arribi en el termini fixat i en les condicions més òptimes.


CONFIANÇA

Som conscients de la confiança que ens diposites, per la qual cosa treballem amb constància i rigorositat per oferir-te el millor servei, l'atenció més personalitzada i la garantia que en cada lliurament serem la imatge de la teva empresa.


ADAPTABILITAT

Ens adaptem als temps adquirint la tecnologia necessària per oferir-te en cada moment un servei àgil, per donar respostes i créixer amb visió de futur, per aconseguir sempre els millors resultats i adaptar-nos a les necessitats d'un mercat en contínua evolució.


A PROP TEU

Ens sentim partícips en la teva gestió i en els resultats de l'activitat diària de la teva empresa, per això volem oferir-te el nostre ferm suport i la constància de la feina ben feta, perquè creiem que la plena col·laboració és la clau de l'èxit.

En un sector competitiu com el de la logística, són claus el rigor i el compromís