Qualitat

ISO 22000 i IFS Logistic en transport, emmagatzematge i conservació d'aliments

El Grup Ondara Logística per tal d’oferir les millors solucions logístiques, disposa de certificacions de qualitat alimentària que garanteixen l’òptima execució dels serveis de transport i emmagatzematge.


IFS Logistic

Seguretat alimentària: des dels fabricants fins als minoristes

La norma internacional pels aliments, abreujada IFS per les seves sigles en anglès, es va desenvolupar el 2003 a través de l'associació alemanya de comerciants minoristes per a marques internes venudes per minoristes alemanys i francesos. Aquesta norma garanteix que la qualitat estigui estable al llarg de les cadenes de producció del sector alimentari. Amb la certificació IFS Logistic (per a empreses de transport, logística i de transport de mercaderies) podreu mostrar davant els seus clients que els aliments que elabora i ven s'ajusten a les normes de seguretat, qualitat i legalitat del més alt nivell tant en la producció com en el transport i emmagatzematge.

La certificació IFS o International Food Standard està basada en la norma ISO 9001:2000. Aquesta norma incorpora requisits legislatius de seguretat, principis de bones pràctiques d'elaboració i processos d'anàlisi de risc HACCP en un marc de gestió de la qualitat.

ISO 22000

La certificació ISO 22000 és la primera norma internacional de seguretat per a empreses en la totalitat de la cadena de producció de la indústria alimentària, ja siguin productors primaris, empreses de transport o minoristes. En estructura i contingut, la ISO 22000 està basada en els requisits d'un Sistema de Gestió de Qualitat, tal com s'estableix en la norma ISO 9001:2000, i s'amplia per incloure els principis HACCP i d'innocuïtat dels aliments.


T'adjuntem una còpia del certificat i un enllaç on podràs comprovar-ne les dades tècniques.

En un sector competitiu com el de la logística, són claus el rigor i el compromís